Aangenaam, ik ben Wander!

Heeft u extra capaciteit nodig binnen uw bedrijf,
vanwege tijdelijke topdrukte of ziekte onder het personeel?
Het team van One Tec bestaat uit ZZP'ers en staat graag voor u klaar! 

Sfeerfoto-2_Over-OneTec.jpg

Over One Tec

One Tec, het eenmansbedrijf van Wander Neeleman met als slogan 'één in bouw en techniek'. Dit wil zeggen dat One Tec in samenwerking met uw bedrijf een project of opdracht realiseert. Heeft u extra capaciteit nodig binnen uw bedrijf, vanwege topdrukte of ziekte onder het personeel? One Tec regelt graag extra personeel voor u door inzet van goede monteurs. Ons doel is om zo snel mogelijk productief te zijn binnen uw bedrijf. 

''Dankzij mijn technische studies en doorzettingsvermogen heb ik mijzelf de afgelopen tien jaar veel zaken eigen kunnen maken.''

Werkzaamheden-waarvoor-u-ons-voor-kunt-inzetten-2.jpg

Breed inzetbaar

Al meer dan tien jaar werk ik met veel plezier en interesse in de bouw- en techniekbranche. Dankzij deze ervaring ben ik breed inzetbaar en is mijn inwerkperiode zeer kort. Ik vind snel mijn weg binnen uw bedrijf en werk graag samen met uw personeel aan een mooi project.

Sfeerfoto_Samenwerken_One-Tec.jpg

Samenwerken met andere zzp'ers

One Tec werkt ook graag samen met andere zzp’ers. Samen kijken we wat er nodig is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit en samen kun je meer dan alleen.

Sfeerfoto_Voorwaarden-en-veiligheid-Over-One.jpg

Voorwaarden en veiligheid

Bij nieuwe opdrachtgevers neem ik mijn algemene voorwaarden mee. Deze bespreek ik voor ik aan de klus ga beginnen. Verder vind ik veiligheid heel belangrijk. Ik beschik over een VCA-certificaat en zorg voor mijn eigen bescherming.

offerte aanvragen ▸

Heeft u extra capaciteit nodig en weet u wanneer u ons nodig heeft? Plan ons in!

Dit werkt gemakkelijk en geeft u meer zekerheid van onze beschikbaarheid.

plan ons in 🛠
Scroll naar boven